TULE LUOMAAN SIQNIN TARINAA!

SINUSTAKO TYÖELÄMÄÄ MULLISTAVA SIQNILÄINEN?

Koko maailma, ja varsinkin Suomi, tarvitsee uuden tavan tehdä töitä, eikä tämä ole fiiliskysymys, vaan pakko.  Tämä muutos on syy sille, miksi olemme olemassa. Se on myös intohimomme ja asiakkaillemme mahdollisuus. Olemme olemassa muuttaaksemme tavan tehdä töitä eikä se tapahdu ilman, että ymmärrämme mitä ihmiset elämältään ja työltään haluavat.

Haluamme kasvattaa Siqnistä kansainvälisen menestystarinan ja etsimme joukkoomme intohimoisia, työelämästä kiinnostuneita ja aikaansaavia työkavereita. 

Siqni-henkilöstökysely on meidän oma luomuksemme ja me myös kehitämme sitä. Jokainen meistä vaikuttaa Siqnin kehitystyöhön ja se on kuulkaa hienoa se!

NYT ETSIMME JOUKKOOMME

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

MIKSI TÖIHIN THE SIQNIFICANT COMPANYYN?

YHTEINEN MATKAMME - Siqnistä tulee juuri niin suuri kuin me siitä teemme, joten pääset mukaan toteuttamaan tai seuraamaan Siqnin kasvua ja kansainvälistymistä.

VAPAUS JA VASTUU - meillä jokainen määrittelee ihan itse, miten on parasta työskennellä, kunhan tavoitteet täyttyvät.

TIIMI JA TYÖ - saat tukea, selkeät tavoitteet, palautetta ja parhaat työkalutKehitämme toimintaamme ja toisiamme ja teemme paljon asioita yhdessä. Meillä on myös parhaat asiakkaat!

VIELÄ MUUTAMA TÄRKEÄ JUTTU!

201903 Tiimikuva photoshop-Johkulla.jpg

The Siqnificant Company ja Leidenschaft Oy muodostavat yhteisen joukkuueen, jolla on sama missio ja arvot sekä yhteinen tiimi. Toimistomme ovat Helsingin Punavuoressa, Tampereella MOWin Hubissa Ratinassa sekä Vaasassa Kirkkopuistikossa. Meillä on töissä intohimoisia liiketoiminnan kasvattajia ja yrityskulttuurimuotoilijoita, juomme Kaffan kahvia ja välillä toimistossamme soi valasmusa, joskus 90-luvun räppi, mutta usein jotain siltä väliltä. Ja ai niin, meillä on iso JussiTwoSevenin karhunpäämaalaus Helsingin toimiston seinässä, eli täyttä hipsterikamaa… NO EI! Tai siis joo. Kaikki tuo pitää paikkansa, MUTTA me teemme töitä kovaa, haluamme parantaa työelämän, tuotamme isompaa arvoa asiakkaillemme kuin kehtaamme siitä laskuttaa ja olemme tekemisissä päivittäin johtoryhmätason ihmisten kanssa. Olemme todella ylpeitä siitä mitä teemme! Mikäli tämä resonoi sinuun, niin kannattaa hakea meille töihin. Vain teot muuttavat maailmaa.

Kurkkaa myös Leidenschaftin työpaikat!

Sjömansgatan
00120 Helsingfors Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampereen MOW

Ratinankuja 1
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Kirkkopuistikko 22b
65100 Vaasa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

1916631

Joko The Siqnificant Company on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Andy Lundström
  • Elina Rintala
  • Markus Jussila
  • Mira Rantalainen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta